Posts

Showing posts from November, 2012

143 Awak.....

awak... awak tau x sejak pertama kali saya tenggok awak saya dah mula suka kn awak klau boleh sy nk tau pasal awak spw nma awak... awak asal mna... awak ade brpa adk brdik... n yg plng pnting  sy nk tau awak ade GF kw blm...
semua prsoalan tu akhirny trjwb jgk.. sy tau nama awak IQ--L awak ade 3 org adk brdk n awk ank lelaki tnggal n bongsu awak asal taiping n awak x de gf..
hari first exam spm sy kasi awak wish card awak tau.. awak orang pertama yag dapat card mcm tu dri sy.. sblm ni sy x penah buat pn  even untuk kakak sy sndri... awak special sngt.. lepas tu  sy dpt tau yg awak cri spe yg ksi sy ckp kt kwn sy tu klu awk nk knal sy awk kna dtg hri last sek..
DAN
hari last sek saya sedih sngt.. sbb sy mcm x dpt jmpa awk je.. tp takdir Allah awak dtg jgk ngn pakai baju wana merah then kawan sy g jmpa awk kawan sy kasi lg clue tntang saya n kawan sy mntak no awk lps tu no awk tu smpai kat sy
dalam masa stu hari tu kta bnyk kali selisih.. saya suka sngt biarpun saya demam tapi saya teta…

WiSh U Can HEre Me...

Image
U came in my life With a great smile It enough to make me fall in love with u u always make me crazy thinking of u
my day in school i always see u stand in front of ur class with ur smile enough to touch my heart.
FALL IN LOVE WITH U MAKE ME HAPPY.....
hope u can here what i mean..