Posts

Showing posts from December, 2013

Rahsia Cinta Adhwa Nasuha

#perhatian kepada encik mirza irfan.... awak diwajibkan membaca post ini..

Adhwa Nasuha -> sinaran keikhlasan

#susah nak jatuh cinta. tapi bila dah jatuh cinta, dy akan mencintai org itu dengan sepenuh hati dan kerana Allah SWT.

#kuat merajuk.

#manja

#sentiasa nak kan perhatian si dia

#menginginkan yg terbaik untuk si dia

#sanggup lakukan apa sahaja asalkan si dia gembira

#pemalu sebenarnya biarpun di luar nampak kasar.

#susah nak nyatakan masalah kepada si dia

#sentiasa nak tahu pasal si dia

#kuat cemburu tapi sebenarnya dia sayang si dia

#kalau dia mula rindu, dia akn menjadi terlalu parah kalu dia dah mula menangis sbb kalau di menangis maknanya dia teramat merindui si dia

#selalu ingin di belai

#tak suka sesuatu yg romantik tetapi sukakn sesuatu yg sweet dimata dia

#gemar berkongsi cerita degan si dia

#mudah terasa apabila si dia tak layan dia

#sanggup bersengkang mata nak buat sesuatu yg special untuk si dia

#sangat takut kehilangan si dia

#menggila bila tak dapat khabar berit…

untuk awak..

ku relakan jiwa
tuk menjadi penghuni dalam sangkar hati mu

ku mencintaimu
lebih dari apa pun
meskipun tiada satu org pn yg tahu

kamu saja
yang mampu membuat ku jatuh cinta
kamu saja
yang mampu membuat diri ku bahagia

hanya aku.....


ps: saya rindu awak MIRZA IRFAN!!!!!!

sekian,
XOXO
Adhwa

Awak nak tau????

Awak Awak Awak!!!!

Awak nk tau something tak???
Esk 10.12.2013
maknanya esk BIRTHDAY AWAK!!!!!

hahaha awak ni selalu lmbt dri org lain..
org dh nk msk 18 thn
awak bru nk msuk 17 thn..
lmbt setahun la awak ni... hehehe

saya nk buat suprise untk awak.
tapi saya x tau la jd ke tak
hope sngt jadi.

awak...
saya sayang awak sngt2...
TATATATATAT..


sekian
XOXO
Adhwa

To Mirza Irfan

Awak nak tau satu benda tak???
setiap kali saya baca novel saya selalu bayangkn tu cerita kita saya selalu bayangkn awak hero dy dn saya heroin ny. setiap novel..
bila saya ingatkn awak.. saya terus menangis.. this is because i really mss u dear...
awak..... kenapa awak suka ckp awak x sesuai untuk saya??? then awak suruh saya cari org lain yg blh tenangkn saya..
awak nak tau x.. setap kali awak ckp mcm tu saya akan nagis... Saya x nak org lain Saya nk awak sorg jw.. HANYA AWAK!!!!!!!
awak.. ssya minta maaf sngt kt awak sebabkn kebodohan saya saya dh buat awak terluka bukan niat saya nk buat awak mcm tu but.. kesakitan yang saya tnggung selama ini  saya x nk awak nmpak.. saya x nk awak sedih.. saya nk awak tngk saya sentiasa happy.. sentiasa tersenyum.. sentiasa buat awak gelak.. saya x nk awak tngk saya yng tengah sakit..
saya sayang awak sangat2... maafkn saya....

sekian.. XOXO Adhwa

For You

Image
Assalamualaikum awak..






awak~ saya betul2 minta maaf atas tindakan saya semalam...
please forgive me...

anak sulung???

FAKTA ANAK NO 1
1.Senang memaafkan orang.
2.Garang macam harimau tp hanya pada sesetengah orang.
3. Kalau gelak tak ingat dunia.
4. Sensitif,hati lembut.
5. Ramai peminat.
6. Mudah menyayangi orang lain jika org itu mengambil berat tentang dirinya. 
7. Sukar melupakan orang yang dia sayang. 
8. Selalu menjadi tumpuan orang ramai. 
9. Senyuman tetap di bibir walaupun. sedang sedih.
10. Sentiasa mengingati kawan lamanya. 
11.Romantik & penyayang.
12. Manja & pemurah hati.
13. Peramah.
14.Takut gelap.
15.Kaki shopping & ske melancong.
16. Suka memasak & bagi orang makan masakannya.
17. Rajin.
18. Nk tahu merajuk ke x senang je.kalo diam je tuh tandanya tgh merajuk.
19. Kalo ada org mintak tlg mesti mereka akan ditolong.
20. Kalo tgh tido senang je nk kejutkan sbb xtdo mati.
21.Suka berkawan


ya kebanyakanny kena diri sndiri blik.. hahaha

tata 

XOXO 
Adhwa