Posts

Showing posts from June, 2014

LAST VACATION

Assalamualikum semua

lama kan wawa tak update blog ni
sory kepada yang menunggu
musim kemalasan dah datang balik
even banyak sngt masa nk update blog ni

hari ni dah masuk 1 JUNE 2014
that mean tinggal 6 hari JE LAGI
wawa nak duk rumah
than ke UITM ARAU ke kita
7 JUNE bersamaan SABTU DEPAN OOOOO
bermakna sabtu n ahad minggu ni adalah week edn terakhir d rumah
so wawa manfaatkan sehabisnya


nak tau pe yang wawa buat week end ni????
ok kita mula dengan hari sabtu
pagi tu wawa drive mama g sek
then tengah hari tu kita orang gi kenduri
gantung periuk la hari tu
petang tu pulak
KAMI KE BOWLING!!!!!
setelah sekian lamanya tak main bowling
wawa bersungguh sungguh pujuk mama n abah nk g main bowling
dan akhirnya dapat juga
keseronokan yang tak tergambar dek kata
kepuasan yang tak terungkap
orang lain kat situ nampak hebat je main bowling
tapi ADA KAMI KESAH!!!
hahaha kami main je
kami gelak je
sebab tujuan utama nak kan keseronokan

cerita hari ni
petang tadi kami laksanakan hobi keluar
mean hob…