Posts

Showing posts from April, 2016

CRUSH//Yuna

CRUSH//Yuna

You call me on a lazy afternoon Asking me what I’m up to Let’s find something to do Baby I’d be down down down down down down down down down I see you are arriving in your car Jet black Mercedes built in 70s Classic like you and me I’ll be coming down, down, down, down, down, down ,down ,down ,down I’ll be coming down,down,down,down,down,down,down,down,down
I feel a little rush I think I’ve got a little crush on you I hope it’s not too much But babe when I’m with you, I hear it My heart singing La la la la la la la la la La la la la la la la la la
Honestly, I shouldn’t waste time no more ‘cause all these little boys you’re cahsing Did they break your heart? I know you’ve been down, down, down, down, down, down, down, down, down I won’t let you down, down, down, down, down, down, down, down, down…
XOXO Adhwa.


CRUSH

CRUSH Satu istilah yang kerap kali kita dengar. Di ungkap oleh remaja era kini. Definisi??? Seorang individu sama ada lelaki atau perempuan yang telah tertarik ataupun jatuh suka terhadap individu lain yang berlainan jantina. Sehinggakan ada yang sanggup melakukan apa sahaja untuk pastikan mereka dapat sebanyak info tentang crush masing masing. Terkadang ada yang sanggup bergaduh sesame sendiri hanya kerana seorang crush. Tapi bagi aku, CRUSH ni adelah crush. Which mean dia akan NO dia PASTI akan menghancurkan hati setiap individu yang on CRUSH dengan dia. Jarang la nak jumpa crush suka balik dekat kita. Actually, CRUSH ni ade baik dan ade buruknya. Ok. Kita mulakan dengan yang BAIK dulu. Baik nya bila kita on CRUSH ni adalah….. crush tu akan jadi antara faktor untuk kita bina semangat. Ok macam ni la. Once kita on crush dengan seorang budak dalam kelas kita, contohnya la. kita mesti akan bersemangat untuk ke kelas sebab ade dia. Next, andai kata lah crush kita tu antara budak paling HOT dek…