Posts

Showing posts from April, 2017

New Story New Chapter New Level

Image
Assalamualaikum....
New Story New Chapter New Level

Everything new...
Which mean, it is degree life....
Alhamdulillah
Sekarang secara rasminya i dah jadi student degree
Bachelor In Science Education (Hons) Chemistry
ha gitu namanya hahha

Dah lima minggu i dekat sini
ya, UiTM Selangor Kampus Puncak Alam
Puncak sangat kampus dia
Untuk yang pernah asasi dekat sini korg mesti tahu how far kolej and Faculty
but still, kolej i duduk kali ni lagi jauh
And the part is nama dia still DAHLIA and i duduk DAHLIA 2
hahaha
jodoh kuat sungguh dengan dahlia ni.
memang dah termaktub kut
dahlia ni memang paling jauh dan paling sendu la..
tapi kolej dia sumpah lawa.
almaklum la, baru beroperasi about 1 year.
kami penghuni ketiga yang duduk dekat kolej ni.
haa gitu baru nya...

about my class
Classmate i ada 36 orang
Asalnya 37 but sorg dah quit
so tinggal la 36 je
biarpun nampak mcm besar
actually tu kira sikit sbb kami je 36 org untuk student chemistry
ada beberapa kelas yg kitaorg split
time tu kelas i…

Masa...

It about time...
Masa itu umpama emas
Andai masa di biar tanpa manfaat
Kelak masa tinggalkan kita
Andai masa di isi umpama berlian
Tak kan mudah untuk kita beli