Posts

Showing posts from December, 2012

# 5 story

today is the sad day for me...
i cant accept it..
how it can be..

the story started like this...

ptg td ade la sorg kwn cik wawa ni dia antar chat dy tnya either cik wawa dh tau next year dpt klz mna or not.. cik wawa pn kta la x because ya i really dont know.. so x pe.. cik wawa pn sms kwn cik wawa yg lagi sorg.. ksi tau dy yg kputusan dh kluar. then cik wawa antar sms ckgu nk tnya cik wawa dpt klz mna.. dan tindakan cik wawa ni sbnrany memakan cik wawa blk.. cikgu ckp yg cik wawa kna msuk klz qayyum..

WHAT??????????????????????????????????????????????????????????

i cant accept it.. so cik wawa texs la kwn cik wawa yg sorg ni.. i told her about that. she try to motivate me. but i still cant accept.. n tiba2 stu prsoln yg mncul dri kmi dua org.. mcm mna blh cik wawa terlepas smpai ke kls qayyum sedangkan sepatutnya cik wawa dlm klz razi. kmi dh kra dh n mmng cik wawa dlm klz razi.. tapi macam mana boleh jadi mcm ni??? satu persoalan yg masih x de jawapan...
x kan sbb ade student bru ms…

# 4

Saat aku kenali dia Hati ini selalu gundah Selalu ingin dekati Dan ingin menghampiri dia
Aku mahu dia milikku Ku harap semua pun tahu Bahagia terasa bila Ku melihat senyumannya
Aku sedar ku telah jatuh cinta Dengannya hatiku terasa luar biasa Aku tahu kau selalu curi lihat aku Matamu jelaskan kau mahu
Katakanlah padaku kasih Andainya kau punya Perasaan sepertiku Agar kita bisa bersama
Tolong jawablah kasih Jawablah perasaan Hatiku yang menebal Ku selalu terbayang senyummu
Aku sedar ku telah jatuh cinta Dengannya hatiku terasa luar biasa Aku tahu kau selalu curi lihat aku Matamu jelaskan kau mahu
Katakanlah padaku kasih Andainya kau punya Perasaan sepertiku Agar kita bisa bersama
Tolong jawablah kasih Jawablah perasaan Hatiku yang menebal Ku selalu terbayang senyummu

ps/ lagu ni mngingatkn ak pda si dia.. hope dy pn sma... 

# 3 story

u come in my life then u just go without ask me for permission...
u already make me SAD i CRY because of u u ask me to TRUST u but now u BROKE it
everything u have done will make me CRY AGAIN........
From My Heart Cik Wawa

#2

SEE YOUR PIC MAKE ME MISS U
I NEVER THOUGHT THAT  WE HAD KNOW EACH OTHER
IM HAPPY WITH IT...... =)

LUV U JUST THE WAY U AR... <3

From My Heart, Cik Wawa    

#1 story

Image
I LOVE YOU !!!!!!!
AND IM SURE THAT ......



FROM MY HEART, Cik Wawa Nasuha

Akhirny Finaly

End of 12.12.2012

he reply my message
he told me to forget
what had he told me last 2 week
he know that my heart will bleeding
when i know it
but he sill did it
how dare he do like that to me???

En Poyo dh tmatkn permainan ni
hmmmm
KAWAN RAPAT??????
ape mksd dy sbnrny??
dy msh nk brmain
atau dy nk mulakn prmainan bru???

ape3 pn ak ttp akn truskn brmain
biar pw pn prmainan yg dy buat
sbb..
SEKALI ADHWA NASUHA BERMAIN
MAKA ADHWA AKAN BERMAIN
SAMPAI KE PENAMATNYA....

janji Adhwa ttp janji
dendam Adhwa akn trus teguh
marah Adhwa akan lagi membara...
kau tnggu je la balasan dri seorg gadis yg trluka.....