Posts

Showing posts from June, 2015

Salam Yang Sekian Lama

Assalamualaikum wbt..

Lama rasanya wawa tak post dekat sini. maaf... sebab wawa terlampau busy dengan study. bila dah habis final sebuk pulak menghabiskan masa dengan benda tak berfaedah. insyallah lepas ni wawa akan cuba sedaya mungkin untuk lebih kerap post dekat sini. insyallah i'll try...

#1

Cerita pertama untuk entry kali ini. Allhamdulillah..... Allah SWT bagi rezki pada wawa semester ni. Alhamdulillah, wawa masuk dalam golongan Anugerah Dekan... pointer??? haha tak terlampau tinggi sangat.. 3.67. but ini akan membakar semangat wawa untuk terus usaha supaya semester 3 ni wawa akan pastikan pointer wawa lebih dari 3.70. insyallah... doa doakan la wawa dapat capai target kali ni..

ok di sebabkan wawa dah dapat apa yang wawa azamkan masa awal semester 2, maka wawa pun dapat la reward dia... apa benda??? hehe tak mewah sangat. cukup sekadar sepersalinan telekung siti khadijah. wawa suka sangat. akhirnya wawa dapat juga telekung tu.


#2

Cerita kedua. Mesti ada yang tertanyakan ken…