mirwana new story

assalamualikum semua.....
post kali ni cik wawa tujukan khas buat mr. teddy kat sana..

Assalamualaikum Awak...
Awak sihat???
Lamakna kita x spend time sma..
Maksud saya kta spend time lama...
sekarang ni awak mcm sebuk sngt..
jd sy x nk la kacau awak
lg pun bila sy text awak
awak msti ngh wt kerja...
so sy x nk la jadi penggangu awak...

Awak....
Sebenarnya...
Saya TERSANGAT RINDUKAN AWAK.....
Saya nak je bg tau awak
Tapi saya takut..
Saya takut bla sy bg tau awak..
Awak ckp "bukan kita bru text kw?"
saya takut sy kecewa..
so sy pendam je la...

but now sy nk bgi tau awak SANGAT SANGAT
yg SAYA RINDUKAN AWAK!!!!!!!!!!

saya x nk kita gaduh lg..
sy x nk hubungan kita penuh dengan cerita sedih..
saya nak kita selalu happy..
kita bahagia
kita gembira
dan yang paling penting kita KEKAL SAMPAI KE JANNATUL FIRDAUS.....

saya harap awak faham ape maksud saya ni...
bukan niat sy nk gaduh..
tapi saya cuma nak luahkan isi hati saya...
saya SAYANG awak sangat2....

ps: awak jng marah ek... hehehehehehhehe ;-)

Popular posts from this blog

Im Here

New Story New Chapter New Level

SUNYI