Rahsia Cinta Adhwa Nasuha

#perhatian kepada encik mirza irfan.... awak diwajibkan membaca post ini..

Adhwa Nasuha -> sinaran keikhlasan

#susah nak jatuh cinta. tapi bila dah jatuh cinta, dy akan mencintai org itu dengan sepenuh hati dan kerana Allah SWT.

#kuat merajuk.

#manja

#sentiasa nak kan perhatian si dia

#menginginkan yg terbaik untuk si dia

#sanggup lakukan apa sahaja asalkan si dia gembira

#pemalu sebenarnya biarpun di luar nampak kasar.

#susah nak nyatakan masalah kepada si dia

#sentiasa nak tahu pasal si dia

#kuat cemburu tapi sebenarnya dia sayang si dia

#kalau dia mula rindu, dia akn menjadi terlalu parah kalu dia dah mula menangis sbb kalau di menangis maknanya dia teramat merindui si dia

#selalu ingin di belai

#tak suka sesuatu yg romantik tetapi sukakn sesuatu yg sweet dimata dia

#gemar berkongsi cerita degan si dia

#mudah terasa apabila si dia tak layan dia

#sanggup bersengkang mata nak buat sesuatu yg special untuk si dia

#sangat takut kehilangan si dia

#menggila bila tak dapat khabar berita dari si dia dalam tempoh 24 hours.

#sangat penyayang org ny...


ps: kredit to my lovely cousin sbb dh buat ujian ni kat kite. n keputusan dy 100% btul


sekian
XOXO
Adhwa

Popular posts from this blog

Im Here

New Story New Chapter New Level

SUNYI