Puasa Dan Raya

Assalamualaikum semua...

lama wawa tak update blog kan..
now wawa a bit busy
study la katakan
but i'll try to post something here
when im free ok..

story for tody..
throwback la sikit..
hehehehehheeh
Berpuasa di perantawan.
arau perlis kau..

jauh dari mama
jauh dari abah
jauh dari adik2
*ayat mcm tak pernah duk asrama je aku ni*

berbuka dan bersahur dengan kawan2 je
masakan mama dah tak de
awal puasa tu ada la balik kejap.
then lepas tu busy dengan quiz dengan test
so tak boleh nak balik rumah
betul betul fell mcm duk perantauan sangat.
LOL
tapi wawa still bersyukur sebab masih dalam Malaysia
if kena hantar gi oversea tak ke teriak wawa kat sana
raya pun kena kat sana. tak ke lagi sedih
so wawa, awak kena bersyukur.
iye dok?
ok korang semua percaya tak kalau wawa cakap bajet wawa sehari untuk buka puasa hanya RM3.00
sahaja?
hahahah
yup, bajet buka puasa wawa hanya RM 3.00 sja.
thanks to pakcik jual nasi lemak murah tu sebab membantu wawa berjimat dengan cermatnya
but once wawa keluar iftar kat luar
hohohoho about RM 20.00 jugak la yang habis.
so kira back up la kan.

then tibalah saat nak balik rumah. hohoho the best part ever. class hnya smpai hari khamis je. jumaat class cancle *kalau tau pada awal tak de nya beli tiket hari jumaat ==" * class hari tu hnya CTU 101 dengan CHM 131 je. hanya dua kelas dan dua dua lecture. hohoho time CTU blh tahan lagi la. but when it's come to CHM otak dah melayang nak balik je time tu. benda miss duk ajar topic baru. di sebabkan ketidak fokusan nya wawa dalam kelas time tu maka sekarang tercangok cangok nak faham balik. heheheh pengajaran lepas ni jangan buat lg dah.. ok kembali kepada cerita asal. time tu wawa and le classmates yang agak sasau macam wawa kitaorang siap bergambar n bervideo lagi..
                                             salam perantau uollsssss. lol benda duk arau je pun.


kegilaan kami menjadi jadi der lepas kelas tu. sory gambar tak inagt wawa letak mana. then tiba la hari yang di nanti nantikan iaitu JUMAAT!!! Im come back home baby im come back home... heheheh travel naik bas korang... ni la first time wawa balik raya naik bas. sebelum ni duk asrama mama datang ambil. ye la setakat duk taiping boleh la mama dtg ambil kan. now duk kat arau memang tak la. siap buka puasa atas bas lg sebab tak sempat sampai rumah. sedih kut... =_(  tapi bila sampai mama n abah dah sediakan makanan yang cukup dan sangat sedap. heheheh apw lagi makan la.

esok nya tu hari sabtu. so time for shopping. pasar kemboja je tau. wawa bukan la kaya sangat nak shopping kat mall mana mana. gi pun parit buntar baru nak ada maydin. tu pun baru sangat buka. dapat la kat wawa selai dress n tudung. hari ahad tu wawa balik rumah tok di kampung nelayan. tolong diaorang masak je. then raya kat kampung belah abah kat parit abas. satu kawasan je pun kampung mama n abah. so tak risau sangat la.


salam Aidil Fitri dari kami bertiga.

le sibling yang semua nya comel je.

zainol akmal members...


beraya sakan kitaorang kali ni. hehehe rasa kepuasan bila dapat bersama.
ok la korang. wawa smbung kat part 2 pula ek. ngantuk la. nak tido jap. bye bye semua...


Sekian, 
XOXO
Adhwa

Popular posts from this blog

Im Here

New Story New Chapter New Level

SUNYI