New Story New Chapter New Level

Assalamualaikum....
New Story New Chapter New Level

Everything new...
Which mean, it is degree life....
Alhamdulillah
Sekarang secara rasminya i dah jadi student degree
Bachelor In Science Education (Hons) Chemistry
ha gitu namanya hahha

Dah lima minggu i dekat sini
ya, UiTM Selangor Kampus Puncak Alam
Puncak sangat kampus dia
Untuk yang pernah asasi dekat sini korg mesti tahu how far kolej and Faculty
but still, kolej i duduk kali ni lagi jauh
And the part is nama dia still DAHLIA and i duduk DAHLIA 2
hahaha
jodoh kuat sungguh dengan dahlia ni.
memang dah termaktub kut
dahlia ni memang paling jauh dan paling sendu la..
tapi kolej dia sumpah lawa.
almaklum la, baru beroperasi about 1 year.
kami penghuni ketiga yang duduk dekat kolej ni.
haa gitu baru nya...

about my class
Classmate i ada 36 orang
Asalnya 37 but sorg dah quit
so tinggal la 36 je
biarpun nampak mcm besar
actually tu kira sikit sbb kami je 36 org untuk student chemistry
ada beberapa kelas yg kitaorg split
time tu kelas i tinggal about 17 je
3 lelaki and 14 perempuan
normal lelaki yang akan jadi minority

                                                                          ED260's



                                                               First Group For Presentation

Alhamdulillah
everything nampak macam okey
classmate okey,
lecturer okey,
fakulti okey
haha but ya still tak semua sempurna
so still ada kekurangan here and there
but insyallah setiap kekurangan mesti ada kelebihannya
by the way
for this course i akan belajar in 4 years 8 semesters
dengar macam lama ja kan
hahah
tak boleh nak bawak credit sebab i tukar fakulti
so tabah je la dengan 4 tahun tu.
and yesss
i dah mula kena tempias KL dia.
haha nasib ada shey
at least i boleh speaking utara dengan shey
if not balik rumah ni pasti and wajib kena bahan dengan siblings i yang lain

haha
itu je kut dulu for this post
not too much
just kongsi cerita sikit sikit
next time i will post something yang more heavy
insyallah
if im not busy la.. heheh


xoxo
Adhwa

Popular posts from this blog

Im Here

FADHAWASHEWA